Одштампајте ову страницу
-->

Настава на даљину

23 март 2020

Поштовани ученици, родитељи, колеге наставници,

У овој веома деликатној ситуацији пре свега нам је приоритет заштита здравља наше деце. Настава се може надокнадити али здравље теже. Међутим, наша је обавеза да омогућимо и пружимо нашим ученицима довољно наставних садржаја и у оваквим ситуацијама, да од куће могу, у мери могућег, континуирано учити и радити. 

Наша школа располаже врло квалитетним наставним кадровима из области које се изучавају, па ћемо креирати виртуелну учионицу “Гоогле цлассроом” која ће помоћи наставницима да успоставе комуникацију са ученицима, постављањем наставних садржаја у различитим форматима. На сајту школе ће бити постављени линкови са наставним садржајима а од понедељка ћете моћи пратити наставу и на платформи РТС планета.

Циљ је, наравно, да пре свега одржимо контакте са ученицима, помогнемо њима и њиховим најближима, да што лакше преброде ове заиста тешке тренутке за све нас, али и да одржимо радну динамику у данима изолације.
Апелујем на поштовање свих препорука наших институција, да остенете код куће и водите рачуна о себи и својим најближима.

Имамо добру комуникацију и са другим школама па ћемо вам достављати квалитетне материјале за учење. Наравно, морате бити обазриви код коришћења интернета. Формирају се разне групе, форуми, зато пратите само проверене информације које су на званичним адресама.

Пратите препоруке својих одељенских старешина и одржавајте контакте са другарима. Морамо бити једни другима подршка.

С поштовањем,
Аница Грачанин, директорка школе