Новости из ССШ "4. јули" Врбас

Обавештавамо ученике и родитеље будућих првака да ће се упис ученика у први разред Средње стручне школе „4. јули“ реализовати према следећем распореду:

Средња стручна школа ,, 4.јули” наградјена је ЗЛАТНОМ МЕДАЉОМ за квалитет образовно- васпитног рада, на 15. Медјународном сајму образовања "Путокази" у Новом Саду.

Ученици I4, I6 и I7 одељења у оквиру наставе Рачунарства и информатике, направили су презентације на задате теме.

Ученици I-6 и I-7 одељења Средње стручне школе “4. јули” из Врбаса, смер Техничар друмског саобраћаја, у сарадњи са својом наставницом Рачунарства и информатике Драганом Симић, обележили су Међународни дан књиге, као и 100 година од изласка првог романа Агате Кристи. Уједно су вежбали градиво у оквиру теме “Слајд презентације”.

Поштовани ученици, родитељи, колеге наставници,

У овој веома деликатној ситуацији пре свега нам је приоритет заштита здравља наше деце. Настава се може надокнадити али здравље теже. Међутим, наша је обавеза да омогућимо и пружимо нашим ученицима довољно наставних садржаја и у оваквим ситуацијама, да од куће могу, у мери могућег, континуирано учити и радити.

Министарство просвете, науке и технолошког развој упутило данас је обавезујућу препоруку свим основним и средњим школама у Републици Србији, а циљу превенције ширења евентуалне инфекције. Министарство је подсетило школе да се придржавају мера у складу са здравственим препорукама, а на терену су просветна и санитарна инспекција које надзиру школе у вези са применом мера хигијене.

Свечана академија поводом обележавања школске славе Светог Саве одржана је 27. јануара у Биоскопу “Југославија. Ове године домаћин и организатор била је наша школа.

Страна 1 од 3
Top