-->

НА МАТУРУ БЕЗ АЛКОХОЛА

09 мај 2022

У организацији Савета за безбедност саобраћаја општине Врбас, ПС Врбас и наше школе, данас су представници АБС-а одржали трибину у кампањи “На матуру без алкохола”. Предавања су држали Мирко Коковић, Мијат Церовић и Милан Срдић из удружења “Ми можемо све”.

У 9ч у школском дворишту су били постављени симулатори чеоног судара и превртања где је око 200 ученика испробало симулаторе. Након тога у свечаној сали је одржана трибина. На трибини је Милан Срдић је испричао своју животну причу како је са 18 година пао са мотора а није користио заштитну опрему и остао непокретан. Младима је покушао да пренесе поруку да брза вожња, не везивање појаса, некоришћење кациге, употреба алкохола и након тога вожња могу да промене живот из корена и да то нису врлине које треба да их красе!
Овом поучном и емотивном предавању је присуствовала заменица председника општине Врбас и председница Савета за безбедност саобраћаја општине Врбас, Тијана Алексић и Маја Мићуновић, из ПС Врбас Страхиња Ђурачић и одељења матураната 4-6, 4-7, 3-5, 3-8, 3-6, матуранти гимназије, директорица и наставници.

Овом приликом желимо да похвалимо све наше ученике јер су пажљиво слушали предавање.

Миланово ”Али” на крају предавања и слика њега у инвалидским колицима говори више од хиљаде речи!

Srednja stručna škola 4. julli Vrbas - Logo

Контакт

Средња стручна школа „4. јули“

  • Адреса: Светозара Марковића 53, Врбас
  • Tel: 021/ 790- 600
  • Email: sss4juli@gmail.com

Vocational High School July 4th

Top