×

Упозорење

JFolder: :files: Путања није директоријум. Путања: /home/vrbasedu/public_html/sss4juli/images/slike/2019/rampa
×

Обавештење

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:
-->

Кад клинци узму ствари у своје руке: Ученици ССШ “4. јули” освојили новац за постављање рампе за инвалиде

07 децембар 2019

У Средњој стручној школи "4. јули" у Врбасу у четврак је одржана трибина "Заједно можемо све" којој су присуствовали представници ученичких парламената основних и средњих школа врбаске општине.

На трибини, коју су организовали чланови ученичког парламента школе домаћина Снежана Граховац, Виктор Киш, Јелена Маћуженски, Јована Павловић и Матијаш Муратовић са координаторком Иваном Котлајом, презентован је успех ученика ове школе на конкурсу УНИЦЕФ-а, који им је донео награду од 2.000 евра за спровођење пројекта у дело. Пројекат којим су ученици конкурисали је израда рампе за особе са инвалидитетом на улазу у школу.

Целокупној идеји подршку су пружили Драган Јанковић и Бранко Булајић из Друштва инвалида Врбаса који су учествовали на трибини и изразили задовољство што су деца иницирала и остварила успех за њима веома значајну промену.

“Следеће што нас чека јесте свечано отварање рампе и неизмерно се радујемо томе! Овим путем желимо да се захвалимо и нашој просветној саветници Соњи Миладиновић која нас је упутила на овај конкурс који нам је донео огроман успех и могућност напретка дечијег предузетништва”, кажу су из ССШ “4. јули”.

{gallery}2019/rampa{/gallery}

 

Srednja stručna škola 4. julli Vrbas - Logo

Контакт

Средња стручна школа „4. јули“

  • Адреса: Светозара Марковића 53, Врбас
  • Tel: 021/ 790- 600
  • Email: sss4juli@gmail.com

Vocational High School July 4th

Top