-->

Посета Департману за инжењерство заштите животне средине и заштите на раду ФТН

20 јун 2023

Стручна посета Департману за инжењерство заштите животне средине и заштите на раду, Факултета техничких наука у Новом Саду

Ученици и наставници наше Школе посетили су Департман за инжењерство заштите животне средине и заштите на раду, Факултета техничких наука у Новом Саду. Током посете ученици и наставници су упознати са најновијим сазнањима у области заштите животне средине, са посебним акцентом на области управање отпадом, заштитом вода и заштитом ваздуха. Након изузетно поучних и занимљивих радионица и интерактивних предавања наставника са Департмана за инжењерство заштите животне средине и заштите на раду, уследиле су стручне посете лабораторијама: Акредитованој лабораторији за мониторинг отпадних вода, Акредитованој лабораторији за мониторинг ваздуха и Акредитованој лабораторији за биогас, у којима је након описа и демонстрација, уследило увежбавање савремених лабораторијских метода и техника рада у овим областима заштите животне средине.

Разменили смо, проширили смо и продубили смо знања и вештине из области заштите животне средине, и спремни и са радошћу дочекујемо Упис нове генерације Техничара за заштиту животне средине.

Захваљујемо се Департману за инжењерство заштите животне средине и заштите на раду, Факултета техничких наука у Новом Саду, који препознају квалитет рада наше Школе и упућују нам позиве на разне видове стручне сарадње, која се годинама уназад веома успешно реализује.

Srednja stručna škola 4. julli Vrbas - Logo

Контакт

Средња стручна школа „4. јули“

  • Адреса: Светозара Марковића 53, Врбас
  • Tel: 021/ 790- 600
  • Email: sss4juli@gmail.com

Vocational High School July 4th

Top